Кали заплаши Евгени Минчев с вендета след VIP Brother

Фолкпевицата бе определена за "лицемерка и мърла"
Обновена: 29 сеп 2014 14:05 | 26 сеп 2014 09:16, Александър Попов
29
Кали заплаши Евгени Минчев с вендета след VIP Brother
Снимка: Нова тв

Фолкпевицата Кали излезе от релси и изпадна в ревлив бяс, преминаващ към депресия, след като получи приза за най-голяма лицемерка и мърла в Къщата. Тя веднага заподозря, че зад тази "награда" стои Евгени Минчев, когото видяла да влиза с лист и химикалка в изповедалнята. Той обаче също попадна в същата категория.

Разярената изпълнителка, която преди това бе квалифицирана от лорда като треторазрядна, атакува директно Минчев и го заплаши да внимава, след като напусне шоуто. Все пак сложи едно "ако", за да застрахова съмненията си. Евгени пък се ядоса от заплахата и отвърна, че не е познала кого заплашва.

Всъщност етикетът на изпълнителката се дължи на тримата "партизани" - Наско Месечков, Иво Аръков и Зорница Линдарева. Именно те "дариха" Кали с обидното "лицемерка и мърла".

В същото време Жени Калканджиева и Тачо се притесниха от семейната драма, която разиграха и откровенията, че между двамата няма нищо. Двамата се чудиха дали скандалът е излъчен и как ще се отрази на детето им. Жени оправда съпруга си, че има подобно поведение, когато пийне повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
18
 
! Отговори
вип-бз преди 9 години
...палачиии детееее - Баща ти е невинен ! ...
22
1
 
19
 
! Отговори
Cristo преди 9 години
Ne mojem da ochakvame ot tazi ''kompaniq'' erudiziq I intelekt...povecheto ot tqh sa rastnali v ''mahalata''/Dancheto,Kali, Evgeniq, Voche,Tacho, I t n /bez Kami Todorov, no pyk tq gorkata si ima drugi dertove/...no moral trqbva da pritejava vseki ,uvajavasht sebe si chovek! Evgeni Minchev e edinstveniqt koito predvid biografiqta mu pritejava zavidna originalnost na misylta I priqtna samoironiq-kogato ne e piqn!!!Ot noshto go e dokaral chak do tuk !Drigite sa gola pretenciq-degenerati na kup !!!
21
1
 
19
 
! Отговори
krisko преди 9 години
kakvo nahalno pernishko zlo e taq Kakandgieva!!!!horata kazvat;kakvato maikata takova I deteto...ta da ochakvame Gorko da e mutra...kato vsichkite eb-chi na maika mu...mdaaa
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички ВИП-ове са ни такива,най.вече политиците!
19
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая къв *** е..... Мноооого комплексирано изчадие на мутропросташката действителност в България.
18
3
 
21
 
! Отговори
до панелния преди 9 години
До людмила живковаТо по твойта логика свинята майка е най-вип, понеже отглежда по 20 прасета и живее от 1 декар гора
17
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора със поне някакво себеуважение и ниво не биха гледали толкова долнопробни предавания камоли да пускат есемеси да пълнят гушата на продуцента!!!
16
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мизерио Българска!!!!Толкова са го закъсали за пари, че се унижават без да им мигне окото!!!!
15
2
 
18
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
Edna golyama detska gradina za vuzrastni.Kali shte izvika chicho si,Minchev lelya si,posle Kali mahlata,a Minchev gei otryada.A to vsichki ribi pluvat,no purjenite nemogat..Danche izkarai edna pesen za Fidel Kastro lyubovta ti.
14
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едниствено. Тити Папазов и Влади не играят по свирката на Джипси брадър и затова логично ги отрязаха на номинациите! Беше им наредено за кой да гласуват, но те отказаха да се правят на клоуни !Другите псевдо випчета ако им наредят и кравешка тор да изядат и товя биха направили! Жалко за Йорданка Христова към която имам голям респект да пада толкова низко! Данче бъди себе си като натириш носовете на това предаване знаеш че всички те обичаме !
13
2
 
27
 
! Отговори
екс преди 9 години
Hobo, тупайки се в гърдите, че го правят от честност, такива хора се застраховат да не ги обвинят в липса на такт - тактика на по-простоватите, но амбициозни ***. Интелект ?! :)
12
5
 
61
 
! Отговори
Hobo преди 9 години
Не мога да разбера, защо толкова се бие в гърдите, че е честен човек и казва всичко в очите на хората. Един интелигентен човек не може да говори всичко, което му дойде на уста. Факът, че има три деца от трима мъже е достатъчно показателен, за каква особа иде реч...
11
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами Кали какво е очаквала от това глупаво предаване? Да и направи реклама ли? Тия ВИП-ове и други не разбраха ли, че ги вкарват там в тази къща, за да ги правят на ***. А и в крайна сметка и Кали и другите участващи могат да напуснат Къщата когато пожелаят. Заради едните пари ли седят там да ги излага Биг/Вип Брадъра? Толкова ли са закъсали за пари?
10
7
 
43
 
! Отговори
иванов преди 9 години
идва един момент в който всяка остаряваща жена казва,само мъж да е
9
8
 
59
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
хора като тоя минчев трябва да ги линчуват публично за знаят децата какво може да стане с тях!!!!! този е най-противния българин за мен!!!!
8
4
 
115
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най- смайващото е , че тези хорица НАИСТИНА се смятат за ВИП персони!
7
3
 
97
 
! Отговори
какво става? преди 9 години
Какво става със симпатичното магаренце? Най-интелигентния участник в предаването!
6
3
 
87
 
! Отговори
iha преди 9 години
те това е VIP в тази наша мила България ,к..ви и ***
5
7
 
53
 
! Отговори
Няма такива простоти преди 9 години
Чудя ви се , как изобщо можете да загубите време, за да гледате тая простотия?
4
6
 
99
 
! Отговори
ина преди 9 години
Кали представяйки се за широко скроен човек, така зверски се изложи, че нямам думи. Веднага започна с мутренските прояви - да заплашва и да говори цинично. Притеснила се какво ще кажат децата и за заливането, а не се притесни, че изрича една камара вулгарни думи в ефир и това също ще бъде излъчено. Изключително комплексирана жена, която има съвсем нереална представа за себе си- третокласна мутренска певачка, с три деца от трима различни мъже и.